JRK | Staňte sa zelenším hotelom či reštauráciou vďaka elektrickému kompostéru - Pre menej odpadu

Späť na zoznam článkov

Staňte sa zelenším hotelom či reštauráciou vďaka elektrickému kompostéru

Nezaradené | 25.08.2020

Počuli ste už o elektrických kompostéroch? Toto ekologické zariadenie dokáže v priebehu 24 hodín spracovať od 0,01 do 1370 kg kuchynského a reštauračného odpadu na kvalitný substrát. Navyše zredukuje jeho objem o 90%, takže sa nemusíte obávať čo s kompostom. Môže vám poslúžiť na prihnojenie záhrady alebo areálu vášho zariadenia.

V čom sú elektrické kompostéry unikátne:

  • rýchle redukovanie veľkého objemu odpadu – 90% za 24 hodín
  • nie je potrebné chladenie a špeciálne skladovanie odpadu
  • vhodné na spracovanie surového aj vareného bioodpadu
  • jediná legálna alternatíva k povinným zvozom
  • automatizovaný proces bez zápachu a potreby prídavných látok
  • jednoduchá manipulácia bez administratívnej záťaže
  • budujete značku – ekologický zodpovedný hotel/reštaurácia

ponuka elektricke kompostery

V portfóliu máme aj zariadenia na spracovanie väčších objemov (od 100 do 1370 kg odpadu denne). Viac informácií na základe dopytu
Zobraziť brožúru o elektrických kompostéroch

PRÍKLAD Z PRAXE

elektrický kompostér v hoteliAKO TO FUNGUJE?fungovanie elektricky komposter

 

Kontakt pre hotely a reštaurácie: 

Vladimír Petráš

Produktový a obchodný manažér

Získajte teraz zvýhodnenú cenovú ponuku pre váš hotel či reštauráciu

Zostaňte informovaní

Každý mesiac vám zašleme newsletter, v ktorom nájdete:

  • príklady z regiónov,
  • rady pre efektívne odpadové hospodárenie,
  • novinky z odpadárskej legislatívy,
  • naše najnovšie riešenia a produkty.