Dnes kuchynský odpad, zajtra kvalitný kompost. Bez poplatkov!

Využite jedinečnú alternatívu k povinným zvozom kuchynského odpadu.

Neplaťte už žiadne mesačné faktúry za zvozy kuchynského odpadu a pridajte sa k viac ako 150 inovatívnym prevádzkam, ktoré svoj odpad kompostujú v elektrických kompostéroch.

Každé zariadenie, ktoré prevádzkuje služby spoločného stravovania je povinné zabezpečiť zavedenie a vykonávanie triedeného zberu biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu. Klasický zvoz kuchynských pomyjí, aký všetci dobre poznáme je síce pohodlný ale finančne náročný. My dôverujeme inováciám a ekologickým riešeniam – elektrickým kompostérom.

kompostovanie kucjynskych a restauracnych odpadov elektricke kompostery

Naše elektrické kompostéry GreenGood:

  • spracujú surové a varené zvyšky všetkých druhov jedál v množstve 0,1kg – 1000kg na ekologický a výživný substrát – kompost, už do 24 hodín (kompost možno priamo zapracovať do pôdy),
  • redukujú objem kuchynského odpadu až o 90% (z 1kg odpadu vznikne 10dkg kompostu),
  • sú jedinou legálnou alternatívou k povinným zvozom odpadu (sú schválené ŠVPS SR)
  • umiestňujú sa priamo do vnútorných priestorov prevádzky (stačí zabezpečiť prívod elektrickej energie a možnosť napojenia kompostéra do kanalizácie či ventilácie kvôli odvádzaniu pár),
  • neprodukujú zapáchajúce a škodlivé plyny (sú vybavené nanotechnlogickými filtrami),
  • pracujú plne automaticky (po základom školení zvládne ich obsluhu každý pracovník od prevádzkara po kuchárku),
  • nevyžadujú žiadne priebežné dopĺňanie mikroorganizmov ACIDULO (jednorazové nasadenie pri prvotnom spustení prevádzky elektrického kompostéra).


Elektrické kompostéry v praxi

Tomáš Andel, majiteľ l Kaviareň a co-workingové centrum La Reunion, Trnava


Ako sa elektrický kompostér dostane do vašej prevádzky?

Analýza

Pozrieme sa na aktuálny stav vašich kuchynských a reštauračných odpadov. Koľko odpadu denne/týždenne vyprodukujete?

Správny výber

Vyberieme najvhodnejší elektrický kompostér.

Inštalácia

Poradíme Vám s inštaláciou a nahlásením na ŠVPS SR.

Zavrieť video
Zavrieť video